Dünya havacılığının göz bebeği ATATÜRK HAVALİMANI pistine yapılan HASTANE, sağlık turizmi üssü olacak mı acaba.?

Yapılan açıklamalara bakılırsa nasıl organize edildiği bilinmeyen 31 ülkeden hasta gelecek ve tedavi görecekmiş.!!!!

Peki şehirlerimizin merkezleri başta olmak üzere çeşitli devlet hastaneleri, özel hastane ve klinikler ile çeşitli inşaat firmalarına yaptırılan ve kendi arsalarına kira ödenecek ŞEHİR HASTANE’leri yeterli değilmiydi acaba.?

SAĞLIK TURİZMİ için üs olacağı belirtilen ATATÜRK HAVALİMANI’na gelecek hastalar tedavi görüp hemen ülkelerine mi döneceklerdir veya yerli hiçbir hasta burada tedavi göebilecekmidir.? Bizim bildiğimiz turist, geldiği şehir veya şehirleri gezer, yer içer, alış veriş yapar, kaldığı tesisiere de döviz kazandırır. Ama anladığımız kadarı ile ATATÜRK HAVALİMANI’nı üs ilan edenler turisti burda tedavi ettirip, buradan da ülkesine gönderecektir.

Halen aklımızın almadığı nokta,; ATATÜRK HAVALİMANI çevresinde bunca boş arazi varken veya boş olan başta AIRPORT OTEL olmak üzere hazır mekanlar varken ATATÜRK HAVALİMANI pistini hançeleyerek hastane yapılması bir kurulun fikrimiydi.?  ATATÜRK HAVALİMANI dahil, DEVLET HAVALİMANI İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ne ait bunca arazi ve binanın varlığı neden gözardı edilmiştir.?Kendisine ait arazilerde iki taşı üstüste konulmasına karşı gelen ve izin vermeyen DEVLET HAVALİMANI İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ neden müdahil olmamıştır.? Bu konular kamuoyunca merak edilmektedir. Acaba cevap alınabilecekmidir.????

Yorumları GösterYorumu Kapat

Gönder